fbpx

Ik ben Willemijn, het gezicht achter WILL2BE en een bevlogen coach.

Voor mij is het heel simpel: je hebt een energielek, of je krijgt ergens energie van. Dit ‘inzicht’ heb ik echter niet cadeau gekregen. Ik heb er hard voor moeten studeren, en voor op mijn bek moeten gaan. Inclusief een pijnlijke burn-out. Ik heb dus niet alleen wat meegemaakt, maar weet ook hoe ik dit kan inzetten in mijn vak als professioneel coach en trainer.

Ik ben altijd al anders geweest. Als het saai wordt, ben ik weg. Daarom onderscheid en ontwikkel ik mijzelf graag, en vind niks mooier dan anderen ook te zien groeien en bloeien. Tijdens mijn eerdere loopbanen als hotelmanager, ‘salestijger’ en communicatie- en leiderschapstrainer heb ik veel mensen mogen opleiden en coachen.

Hierachter zit mijn bevlogenheid. En ook een uiterst ondernemende en doelgerichte houding. Want waarvan ik weet dat het werkt, deel ik graag met anderen. Iedereen die een betrouwbare, kritische maar vooral ook praktische coach of trainer zoekt, is bij mij écht aan het goede adres.

Ik ben Willemijn: gecertificeerd Co-Active coach, trainer en ervaren spreker.

Willemijn heeft mij met een liefdevolle deken scherp uitgedaagd. Met haar frisse en optimistische kijk durft ze de moeilijke vragen tóch te stellen. Juist die vragen hebben mij verder gebracht in mijn groei. Haar pragmatische aanpak en theoretische kennis zijn een prettige mix om snel stappen mee te kunnen maken. In slechts een paar sessies was ik in staat een praktische richting te geven aan mijn ambities en uitdagingen.” 

Carina

IT-trainer en ondernemer

Willemijn verrast mij elke keer weer. Is het niet met een uit de krant geknipt artikel over stress of energie, dan is het wel met een ongelooflijk goede vraag. Haar energie maakt mij rustig, of…is het andersom? Wanneer wij in gesprek zijn, gebeurt er iets moois. Een verademing om zo’n vernieuwer in mijn omgeving te hebben.”

Irene

schrijver en ondernemer

Maandelijkse tip van Willemijn

Wil je eens per maand een praktische tip krijgen en op de hoogte gehouden worden als ik wat weggeef? Schrijf je dan vooral in.