fbpx

Artikel uit de Jobnet Krant van de Carrièrebeurs 23 november 2018.

Will2Be: Keuzes kunnen kansen zijn
Als Life, stress en burn-out Coach weet Willemijn Buijn dat veel twintigers en dertigers moeite hebben om te kiezen. Al die mogelijke opties in combinatie met het gevoel te moeten presteren zorgt voor keuzestress, werkdruk en onbeantwoorde levensvragen. “Het is een generatieding, een duidelijk pad zoals onze ouders die doorliepen is er niet meer. In plaats daarvan willen we alles en het liefst zonder concessies te hoeven doen: een carrière, genieten van het leven, reizen, een gezin.” Meer dan eens zag Willemijn mensen naar het buitenland vertrekken in de hoop daar antwoorden te vinden. “Maar vaak was dat alleen het vooruitschuiven van een probleem. Een vlucht.”

Onder jongeren is de afgelopen decennia het aantal burn-outs buitensporig toegenomen. “De oorzaak van een burn-out is nooit alleen werk, het is eerder een combinatie van alles, zowel in werk als privé.” Om te genezen van een burn-out kan het nodig zijn dat iemand zijn mindset compleet veranderd. “Ook moeten veel mensen beseffen dat niet alles is wat het lijkt. Wat je van anderen ziet op social media is vaak niet de volledige waarheid.”

Als coach begeleidt Willemijn de zoektocht naar iemands Life Purpose en biedt ze hulp bij keuzestress. Hoe je de juiste keuzes kunt maken, die goed zijn voor jou en hoe je omgaat met de druk ervan, dat laat ze zien in deze workshop. Ze laat zien dat keuzes ook kansen zijn.

Keuzes kunnen kansen zijn
14.15 uur, zaal 2