fbpx
Willemijn, ik wil mijn passie vinden!

De meest gestelde vraag van de mensen die ik ontmoet en coach. 

Willemijn ik wil zo graag mijn passie vinden, maar ik weet niet hoe. Hoe wist je dat dit jouw passie is?

Het enige echt eerlijke antwoord is: Ik had twee jaar geleden pas door dat it mijn passie is; Mensen coachen en trainen.

Dan is standaard de vervolgvraag; Ja maar hoe ben je daar achter gekomen?

Dan volgt het volgende eerlijk antwoord: Door de moeilijk periode waarin ik zat kwam er een coach op mijn pad en zij zag een rode draad na een paar gesprekken. Die rode draad was dat ik altijd al mensen begeleidde, coachte en opleidde.

Zelf had ik dit helemaal niet door dat in mijn werkverleden deze factoren elke keer weer terugkwamen en wel heel sterk nadrukken voorkwamen in mijn laatste baan als trainer/coach.

Ik zie men dan denken … ja ja lekker commercieel bedacht … een coach ontdekte dat door gesprekken met mij.

Daarin ben ik dan ook weer eerlijk: Ik zie je denken: Ja ja een coach…, maar jij stelde mij de vraag en ik geef jou mijn eerlijke verhaal.

Ik had tijdens mijn laatste baan, de leukste die er was, een keuze. Deze keuze bleek een kans! De kans om mijn coach te ontmoeten en vervolgens een volgende stap in mijn carrière te maken. Natuurlijk was deze stap rigoureus, eng en ongelofelijk onzeker. Maarja dat is het gevolg van keuzes maken. Je weet eigenlijk nooit hoe een keuze uitpakt.

Het enige wat je weet dat je nooit meer hoeft te denken: Wat als ik het toen gedaan had?

Ja het was en is nog steeds spannend en ja het voelt ècht als mijn passie. En ja het heeft heel wat jaren en keuzes gekost. Maar nu weet ik doordat ik helderheid heb over de keuzes die in altijd intuïtief gemaakt hebt, mij hier hebben gebracht.

Waren het altijd de juiste keuzes. Nee zeker niet. 

Is dat erg? Zeker niet.

Van elke keuze heb ik veel geleerd en nu zie ik ook die rode draad. 

Mijn coach geloofde dat ik het antwoord van mijn passie in mij had, maar dat deze verstopt was onder allerlei vragen, ideeën en belemmeringen. 

Dat geloof en vertrouwen heb ik ook in mijn coachees. Jìj hebt jouw antwoorden op jouw passie ook! 

Ga jij in 2019 de sprong wagen en JA te zeggen tegen jezelf en echt resultaat te bereiken??

Neem dan contact met mij op en boek een 30 minuten gratis kennismaking om samen te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.