fbpx

Ongelofelijk! 

Ik sta nog steeds na de stuiteren, al zes dagen, van de succesvolle workshop die ik gaf op de Carrièrebeurs in Utrecht. Wat een bijzondere opkomst. Ondanks dat ik was ingedeeld op het vrouwenplein, op een beurs waar voornamelijk studenten en jonge mensen komen de die opzoek zijn naar hun eerste of tweede baan, was het publiek ongelofelijk gemeleerd. De zaal was overvol gevuld met ± fifty-fifty man/vrouw, van student tot 50+ en van gewoon nieuwsgierig tot advies vragende.

Aan het eind van de workshop kwamen verschillende mensen in alle categorieën naar mij toe met hoe inspirerend, energiek en open zij de workshop hadden ervaren.

Ook kreeg ik meerdere vragen over de trajecten die ik bied, maar ook ondersteunende vragen omtrent: Hoe ga ik in gesprek met mijn werkgever?

Ter plekke was er ook een vrouw die direct JA zei tegen een coachingstraject.

Vijf minuten voor aanvang zat de zaal met een capaciteit van 100 mensen vol, maar er wilde nog steeds mensen naar binnen. De organisatie keek mij aan.. Ja oké, daar had ik ook niet over durven dromen. Maar mensen vroegen of ze mochten staan of op de grond konden zitten. Na ± 110 mensen hebben we de zaal gesloten en moest de organisatie mensen teleurstellen.

Nu vind ik dat ik de titel van mijn workshop kan gaan omarmen:

“Keuzes kunnen kansen zijn”

Dus: De organisatie moest de deur sluiten (keuze), maar jij kan nu de kans nemen om toch nog aanwezig te zijn bij mijn workshop.

Opties:

1. Stuur mijn een persoonlijk bericht met je naam en woonplaats en ik besluit op zeer korte termijn of ik mijn workshop nog een keer live ga geven of wellicht via een webinar.

2. Deze workshop geef ik graag ook voor MBO, HBO, Universiteiten en ook zeker voor bedrijven.

3. Ben je bij deze workshop geweest en denk je dat meer mensen deze workshop moeten volgen? Deel dan alsjeblieft dit bericht en zeg het voort.

4. Ken je of ben je een organisatie die ook baat zal hebben bij deze workshop? Ik hoor het graag.

Wil je meer informatie over deze workshop? Neem contact met mij op.