fbpx

Persoonlijke ontwikkeling

Waar krijg ik nog energie van?
Ik wil zo graag mijn hart volgen, maar ik weet niet hoe.
Hoe weet ik dat ik de juiste keuzes maak?
Ik sta op een kruispunt. Hoe moet ik nu verder?

 

Weet je even niet meer waar je het moet zoeken? Lees dan vooral verder. Ik ga je helpen.
Hieronder leg ik je uit hoe een traject eruit ziet:

 

Kennismaking

Als eerst hebben we vrijblijvend contact over je de vraag die je hebt. Dit kan op locatie, per telefoon of via videobellen. Het gesprek zal ongeveer een half uur duren. Jij mag hierin al je vragen stellen en samen kijken we wat je nodig hebt en of ik je kan helpen.

Daarna beslis jij, direct of later, of jij een traject bij mij wilt volgen.

Overeenkomst en vragenlijst

Vervolgens stel ik de overeenkomst voor je op en stuur deze naar je werkgever of aan jou privé op.

Hierna volgt een vragenlijst om je nog beter te leren kennen en je te helpen.

Inhoud traject

Iedereen is uniek!

Dus ik zal in elke sessie kijken wat jíj nodig hebt.

Je komt bij mij met een vraagstuk dat je aangepakt wil hebben, maar aan je vraagstuk zit jij “vast”: De totale persoon. Met een hart, je lijf, je gedachten en je temperament. Ik focus mij op jou als geheel persoon.

Dit houdt in dat ik respecteer ik wie je bent, hoe je bent en wat je bent. Ik hoef je niet te begeleiden en te helpen, maar ik zal je coachen. Je bent namelijk niet fragiel, afhankelijk of kapot. Ik ga er vanuit dat je vindingrijk en creatief bent. Sta jij daar ook voor open, dan word je vanzelf creatief en ga je mogelijkheden zien. Door mijn eigen ervaring durf ik je dat te garanderen.

Je komt bij mij omdat je iets wil veranderen of omdat je helderheid wil scheppen of actie wil ondernemen. Maar dat kan best spannend zijn, want in het nu blijven is wel veilig. Je bent krachtig dat je de stap wil nemen en te onderzoeken hoe je dit kan doen. Coachen is ook mensen uit hun comfort zone lokken, want verandering vindt niet plaats waar het veilig is. Er zullen altijd stemmen zijn die hard zullen schreeuwen tegen je. Ze zeggen bijvoorbeeld dat het niet kan, maar dan zullen we deze op vakantie sturen.

Ik ben ervan overtuigd dat jij alle antwoorden in je hebt, alleen heb je nu even hulp nodig om deze af te stoffen en nieuw leven in de blazen.

Tussentijds in het traject

Nogmaals: Iedereen is uniek!

Tijdens het traject zal ik je coachen waar we denken dat het nodig is. Coaching is vanuit het NU kijken naar de TOEKOMST en hoe ga je daar komen. Dat daar wellicht obstakels liggen vanuit je huidige werk of in het verleden is iets waar we informatie kunnen halen voor de toekomst.

Daarnaast daag ik je graag uit tot actie en geef ik je opdrachten die je echt gaan helpen jezelf beter te leren kennen en jezelf daardoor nog beter te presenteren.

 

Wat mag je verwachten van mij?

Ik ben jouw sleutel tot nieuwe inzichten.  Met deze sleutel ga jij deuren open. Ik zal jou inspireren om dit te doen.

Ik zal er voor je zijn gedurende en na het traject. Je kan mij altijd even mailen of appen tussendoor om successen te delen of voor een liefdevolle push in de juiste richting.

Mijn liefdevolle push komt altijd uit een goede intentie en een goed hart. Maar dit houdt in dat ik soms je ook uitdaag en je een spiegel kan voorhouden. Maar alles voor een mooie toekomst.

Wat levert jou dit op?

Eerst nemen we jouw vragenlijst door en kijken we nog specifieker naar je coachvraag.

Je zult rust ervaren en puzzelstukjes zullen in elkaar schuiven. Bewustworden waarom je denkt zoals je denkt en patronen herkennen. Je gaat inzicht en overzicht krijgen in je eigen leven. Hierdoor kun je kiezen om dingen anders aan te pakken. Je doorbreekt patronen en zult eigenaar worden van je eigen leven. 

Welke vraag je ook zal hebben, antwoorden zul je vinden.

Je hebt weer zin om weer te leven!

Willemijn Buijn

Trainer / Coach

Door mijn jarenlange ervaring als coach en trainer in allerlei werkgebieden, zoals corporate sales, hospitaly en onderwijs kan ik vele “laatjes” opentrekken om jou te helpen.

Alles draait om keuzes die leiden tot kansen. Ik begeleid mensen in dit thema, omdat dit erg dichtbij mijzelf ligt.

Keuzes maken op werk- en privégebied, weet ik uit ervaring, is spannend. Maar het leverde mij altijd veel kansen op.

Nu is de tijd om jou te inspireren en erachter te komen wat jou in het leven motiveert.

 

The Coaches Training Institute (CTI)

Mijn opleiding als Co-active coach is in 1992 ontwikkeld door een Amerikaans echtpaar; Henry en Karen Kimsey-House. Dit instituut is momenteel de grootste coach opleiding in de wereld. De opleiding wordt gegeven in Noord-Amerika en een paar plekken in Europa, Midden-Oosten en Azië.

Na mijn opleiding tot CTI coach heb ik een zeer intensieve en hoogstaand aangeschreven certificeringstraject voor coaches afgerond. Waardoor ik nu ook de titel CPCC (internationale erkende certificering) heb.

Wil je meer informatie over CTI

Ik heb Willemijn echt op gevoel uitgekozen. Haar foto straalde zekerheid en rust uit. Iemand die er niet omheen draait en lekker direct is. En zo bleek ze ook te zijn. Zo fijn als iemand de juiste vragen weet te stellen en je daarmee inzicht en sturing in je leven kan geven. En wat vooral fijn is aan een coach is dat ze niet IN je leven zijn en dus objectief naar de situatie kunnen kijken. Ze kunnen er helemaal open en toch heel betrokken in staan. Iedereen heeft eigenlijk gewoon een Willemijn nodig!

Eke

Zelfstandig make-up artiest

Eerlijke, (harde) feedback & zelf tot antwoorden komen… heerlijk een coach die vraagt hoe zij mij het beste kan benaderen. Ik als millennial zie de wereld als een grote puzzel van mogelijkheden. De ene nog leuker/interessanter en uiteraard belangrijker dan de andere. In mijn functie als Sr. technisch consultant heb ik een adviserende rol bij internationale organisaties waarbij prioriteiten stellen belangrijk is om mezelf te beschermen. Willemijn heeft geholpen  om te blijven focussen op de dingen die ikzelf belangrijk vind.

Tristan

Senior consultant

Wil je lezen hoe ik coaching zelf heb ervaren?

Mijn tarieven zijn opgebouwd uit online en offline tarieven.

Gratis kennismakingssessie: In 30 minuten erachter komen wat coaching voor je kan betekenen?

 Voor elke optie zijn losse sessies in overleg, maar de ervaring leert dat er gemiddeld 5 gesprekken nodig zijn.

Alle tarieven zijn exclusief btw

Online coaching

(Zoom)

5 sessies

 Pakkettarief 450,- (particulier)

60 minuten per sessie

zakelijke tarieven in overleg

Offline coaching

(Amsterdam)

5 sessies

 Pakkettarief 495,- (particulier)

60 minuten per sessie

zakelijke tarieven in overleg

Drop-in coaching 

Locatie in overleg

Tijdens deze (twee) wekelijkse of maandelijkse dagen ben ik een dagdeel ter plaatse. Medewerkers boeken een slottijd en kunnen naar de sessie komen om in vertrouwen elk persoonlijk of op werk gebaseerd issue dat ze ervaren bespreken.

Wil je een half uur gratis kennismaken en kijken wat ik voor je kan betekenen? Schrijf mij hieronder een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.