fbpx

Ik ben Willemijn

Gecertificeerd Professional Co-Active coach

life / loopbaan / leiderschap coach

trainer, spreker en presentatrice

Ik organiseer coachingstrajecten, trainingen en webinars om jouw antwoorden te vinden die je verder helpen. Wat zijn jouw kwaliteiten, talenten en ambities? Of jouw drijfveren en motivatie om het leven te leven?

Mijn coaching is gericht op de toekomst we gaan niet proberen uitgebreide verklaringen te vinden voor het verleden. Coaching is geen therapie. We hebben het over jouw uitdagingen en doelen die jij gaat bereiken!

Er is zoveel te doen, te zien, keuzes te maken dat het soms duizelt. Ik weet hoe dat voelt. Als ervaringsdeskundige en coach weet ik dat keuzes maken essentieel zijn in het leven, maar niet altijd even makkelijk te maken zijn.

Mijn missie is jou te helpen de juiste keuzes te maken op werk of privégebied.

Denk je de laatste tijd vaak het volgende?

 

Ik sta op een kruispunt. Hoe moet ik nu verder?

Wat wil ik nu echt van het leven?

Ik wil zo graag mijn hart volgen, maar ik weet niet hoe.

Hoe ga ik met plezier naar mijn werk?

Hoe houd ik alle ballen hoog?

Waar krijg ik nog energie van?

Hoe nu verder na mijn burnout?

Hoe weet ik dat ik de juiste keuzes maak?

Heb je een of meerdere van bovenstaande gedachten? Neem contact met mij op en we gaan kijken naar de mogelijkheden.

How to ride a bike analogy

If you approached a therapist, consultant, and coach and asked each one: “How do I learn to ride a bike?”

The therapist would have you approach the bike and ask how that feels, what prior associations do you have with bikes etc.

The consultant would ride the bike, write instructions for the ‘how to’ and hand those to you.

A coach would say, “Okay, get on the bike and I’ll walk along side you until you can do it on your own.”

lees meer

Willemijn heeft met een liefdevolle deken mij scherp uitgedaagd. Met haar frisse en optimistische kijk durft ze moeilijke vragen toch te stellen. Juist die vragen hebben me verder gebracht in mijn groei. Haar pragmatische aanpak en theoretische kennis is een prettige mix om snel stappen te kunnen maken. In slechts een paar sessies was ik in staat een praktische richting te geven aan mijn ambities en uitdagingen.

Carina

ICT trainer

Ik kende Willemijn niet, maar had het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Daarom nam ik deel aan de “Baas over je eigen leven” – training begin 2020. Geloof het of niet, maar tijdens de training en vooral de coachcalls voelde het alsof ik met iemand sprak die ik al jaren ken. En precies datgene zegt wat je nodig hebt. Dingen die familie en vrienden nog weleens voor zich houden. Willemijn prikt erdoorheen en houd je een spiegel voor. Wat deze cursus mij heeft gebracht: een duidelijk stappenplan. Ik wist even niet waar te beginnen in mijn zoektocht naar nieuwe doelen. Door wekelijks opdrachten te doen en het erover te hebben kwamen mijn gedachten die ik jarenlang had weggestopt weer naar boven. Nu lekker doorpakken en mezelf scherp houden!

Wendy

Evenementenbranche

Ik ken Willemijn als een enthousiaste, intuïtieve, eerlijke coach. Haar positieve energie, gecombineerd met haar oprechte feedback zorgen voor bewustzijn en helderheid over datgene wat er speelt. Zij is creatief in haar benadering en weet daarmee op een speelse manier dingen los te maken.

Perine

Lifestyle coach

Ik heb Willemijn echt op gevoel uitgekozen. Haar foto straalde zekerheid en rust uit. Iemand die er niet omheen draait en lekker direct is. En zo bleek ze ook te zijn. Zo fijn als iemand de juiste vragen weet te stellen en je daarmee inzicht en sturing in je leven kan geven. En wat vooral fijn is aan een coach is dat ze niet IN je leven zijn en dus objectief naar de situatie kunnen kijken. Ze kunnen er helemaal open en toch heel betrokken in staan. Iedereen heeft eigenlijk gewoon een Willemijn nodig!

Eke, 38 jaar

Haar / make-up artiest & Schoonheidspecialist

Workshop volgen over keuzes maken?

Hopelijk kunt u deze workshop in maart 2021 ook weer gratis volgen op de Carrierebeurs in Amsterdam