fbpx

Coaching geeft helderheid, rust en antwoorden

Tijdens mijn sales carrière begeleide ik junioren op door mijn intuïtie te gebruiken. Daarna belandde ik in het onderwijs en trainingswereld en kreeg ik een interne coach (collega trainer) toegewezen. Deze collega/coach leidde mij op als trainer/coach in het onderwijs en haalde ik mijn didactische aantekening voor het MBO onderwijs. Mijn rol als coach vervulde ik nog altijd met mijn intuïtie en de levenslessen die mijn collega/coach mij gaf. Op een dag raakte mijn leven in een onverwachte orkaan en voelde ik dat ik hulp nodig had. Deze levensfase kon ik niet alleen aan. Na een paar omzwervingen kwam ik bij mijn life/vitaliteitscoach coach uit. Het was niet makkelijk om toe te geven dat ik het niet alleen kon en dat ik vast liep in het leven. Samen met mijn coach ben ik erachter gekomen wat het antwoord is op mijn Life Purpose tijdens mijn ‘orkaan’. Dit heeft mij ongelofelijk veel rust en helderheid gegeven. Vol overgave en hernieuwde energie heb ik het leven weer aangepakt. Ik weet weer wie ik ben, wat ik kan en waar ik echt gelukkig van word.

Ik kan uit ervaring zeggen; Je bent het waard om te leven!

Fijn dat je verder kijkt naar de mogelijkheden tot coaching!

Ik ga jou ondersteunen, omdat jij bijvoorbeeld een carrière- of levensloop doormaakt, een geheime droom willen vervullen, meer tijd en energie willen besteden aan wat belangrijk is voor jou of zelfs kunnen bepalen wat jouw levensdoel werkelijk is. Jij en ik gaan er voor zorgen dat jij dichter bij jouw beste leven uit gaat komen. Voordelen voor jou:

  • Een coach om je te ondersteunen bij het bepalen van en het creëren van uw beste leven.
  • Ondersteuning bij de acties die je zult ondernemen om uw doelen te bepalen en te bereiken. Vaak zijn deze acties relatief klein, maar hebben ze een enorme impact.
  • Meer balans en rust in je leven dmv antwoorden op je vragen

Wat kan je van mij verwachten?

Ik ben er voor je, omdat jij de stap naar coaching hebt gezet en ik in jou geloof. Ik zal je eerlijke vragen stellen, je uitdagen, je laten groeien op een oprechte authentieke wijze. Coaching vraagt om commitment en actie van jouw kant.

Maar ik zal er zijn; All The Way. Samen zorgen wij ervoor dat je de regie over je leven neemt en houdt.

Wil je meer weten over Co Active coaching?

Ik ben aangesloten bij de International Coach Federation 

Klik op het logo voor meer informatie.

Heb je een vraag of wil je in contact komen met mij? Vul je gegevens hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Of stuur een mail naar info@will2be.nl

Schrijf je in als je op je hoogte gehouden wil worden van mijn nieuwste bevindingen, gratis content of mijn nieuwsbrief.

3 + 4 =